4.4.08

Το ταμείο της εβδομάδας



+
Αυξήθηκε η αναγνωσιμότητα των παιδικών βιβλίων στη Θεσσαλονίκη, μαζί και η ελπίδα για μελλοντικούς ενήλικες που θα διαβάζουν περισσότερο.

Μουσειακό έκθεμα e-mail στην Αυστραλία, σε μια προσπάθεια εναρμόνισης με τις αλλαγές στην καθημερινή ζωή. Αν μη τι άλλο, μια έξυπνη ιδέα.

Νέο άλμπουμ ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν οι Rolling Stones. Αυτά βλέπουν κάποιοι και ανεβαίνουν τα όρια συνταξιοδότησης.

200.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ υπέρ του αιτήματος για δημοψήφισμα με θέμα το ασφαλιστικό. Μπορούσαμε όμως και καλύτερα...

Διεθνής διάκριση για το «Sugartown - οι γαμπροί», με βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο ΔΙεθνές «Dialectus» Festival της Ουγγαρίας.

-


Η κλιματική αλλαγή πιθανότατα εξελίσσεται πιο γρήγορα απ'ότι φοβόμασταν, απ'ότι δείχνει η πρόσφατη αποκόλληση ενός παγόβουνου στην Ανταρκτική.

Αύξηση στις τιμές των διοδίων. Ετσι όπως πάει, με τις αυξήσεις και στη βενζίνη, θα συμφέρει τελικά να πάμε με αεροπλάνο στην Αθήνα.

Αρχίσαμε με επαναλήψεις ελληνικών σειρών το καλοκαίρι, μετά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, τώρα και σε άσχετες στιγμές. Τόση πια δυσπιστία στα νέα σίριαλ από τα τηλεοτπικά κανάλια;

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα τα κινητά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας σε παιδιά. Μήπως να το ξανασκεφτούμε όταν τους τα δίνουμε, έστω και ως παιχνίδι;

Πέθανε ο Ζιλ Ντασέν, «πλήρης ημερών» όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά χωρίς να δει το όνειρο, το δικό του και της Μελίνας, για επιστροφή των Ελγινείων, να πραγματοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: